Echipa

Irina Calotă Popescu

Arhitect/cercetător Descarcă CV

Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”, București. Irina Calotă este arhitect licențiat, master în urbanism și, din anul 2013, doctor în arhitectură. Este asistent universitar în cadrul Departamentului de Istoria & Teoria Arhitecturii și Conservarea Patrimoniului „Sanda Voiculescu” de la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” din București și cercetător în domeniul istoriei arhitecturii și orașului.

Dana Dolghin

Istoric/Curator/Responsabil Relații Externe Descarcă CV

Istoric, absolvent la Facultății de Istorie (2008, UniBuc), masterului de Studii Culturale Britanice (2010, UniBuc), MA Cultural Analysis (2012, Universiteit van Amsterdam),  PhD Heritage and Memory Studies (2019,Universiteit van Amsterdam). Experienta in mediul muzeal si administratie culturala. Interese: studii de memorie colectiva si patrimoniu, istorie si teorie political contemporana.

Mircea Dragomir

Istoric/Traducător

a absolvit Facultatea de Istorie, Specializarea Istorie-Engleză în 2009 și Masterul de Studii Culturale Americane în 2011. Printre interese se numără istorie contemporana, istorie culturala Europa de Est.

Andrei Răzvan Voinea

Istoric/Coordonator proiect

(n.1985, Câmpina) este istoric, absolvent al Facultății de Istorie (2008), al masterului de Studii Culturale Britanice (Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, 2010), ambele în cadrul Universității București și al masteratului de istorie central-europeană din cadrul Universității Central-Europene (Budapesta, 2012). Doctor în istoria arhitecturii (Universitatea de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu”, 2017), cu studiul de față. Bursier al Academiei Române (2014-2015) și Fulbright Visiting Scholar la Universitatea din Pittsburgh (Departamentul de Istoria Artei și Arhitecturii) între 2016-2017. A lucrat ca arhivist la <i>Open Society Archives</i> (2012) și ca secretar general de redacției al revistei Arhitext (2014-2015). În prezent, este membru al Asociației Studio Zona, colaborator al revistelor <i>Historia Urbana, Urbanismul, Magazin Istoric, Arhitectura.

Andrei Mărgulescu

arhitect / fotograf

Andrei Mărgulescu este arhitect. A colaborat cu articole și fotografii la Zepellin, Arhitect, Arhitectura.

Colaboratori

  • arh. Lucretia Pop
  • arh. Thomas Herrera-Sandu
  • arh. Laura Mazâlu
  • arh. Andreea Livia Ivanovici
  • ist Mihai Burcea