Termeni și condiții

TERMENI SI CONDITII

Prin accesarea site-ului asz.ro confirmă ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos.

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI

Prezentul site (asz.ro) este un site de informare. Continutul site-ului este public, iar accesul la informatii este permis oricarui utilizator. Administratorii isi rezerva dreptul de a face orice modificari de structura si continut fara a notifica in prealabil vizitatorii site-ului.

1. CONTINUT

Continutul site-ului este destinat uzului personal, fara scop direct ori indirect comercial. Toate materialele prezente pe site (texte, informatii, fotografii) sunt protejate de catre dispozitiile legale: Legea nr. 8/1996, cu modificarile si completarile ulterioare – privind dreptul de autor si drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 – privind marcile si indicatiile geografice si Legea nr. 129/1992, republicata – privind desenele si modelele industriale. Lipsa mentiunii privind unele texte legale ori dispozitii incidente nu duc la inaplicabilitatea acestora. Site-ul si continutul sunt protejate de catre Legea drepturilor de autor din Romania, precum si de dispozitiile privitoare la copyright aplicabile in alte teritorii decat Romania. Dumneavoastra nu puteti copia, stoca, modifica ori transfera cu orice titlu, in parte ori intreg site-ul si/sau continutul. Exploatarea este libera, sub conditia non-comercialitatii si respectarii termenilor impusi de catre asz.ro. Orice forma de copiere, stocare, modificare si/sau transmitere a continutului este expres interzisa, fara acordul prealabil si scris al Asociației Studio Zona. Asociația Studio Zona nu răspunde de eventualele prejudicii, litigii existente, nascute ori izvorate in legatura cu/din copierea, stocarea, modificare ori transferarea intregului ori a unei parti din continut in orice mediu. Toate informatiile prezentate pe site au caracter informativ. Asociația Studio Zona nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea informatiilor prezentate, deci folositi-le doar pentru informarea personala.

2. DREPTURI DE AUTOR

Toate drepturile sunt rezervate asz.ro. Utilizatorii pot descarca si tipari continut de pe acest site doar pentru uzul personal sau necomercial.